Rust in je hoofd & in je lijf

Online workshop

Neem een ​​pauze, dompel jezelf onder in een gevoel van diepe ontspanning en laad je batterij weer helemaal op. Zodat je vanuit een diep gevoel van ontspanning er full focus weer tegenaan kan.

MEER INFORMATIE

Verdubbel je energie

Online cursus

Nooit mee (crash) dieten, maar de meest natuurlijke en gezonde manier om je gezondheid een boost te geven. Voel je fit, slank en energiek in slechts 5 dagen. Zonder honger te lijden of dure dieetproducten aan te schaffen.

DAT WIL IK!

Ontdek wat past bij jou

Online cursus

Stop met die 'one size fits all' methodes die niet voor jou werken en ga eten en leven volgens jouw 'design'. Met behulp van een gepersonaliseerd voedings- en leefstijlplan toegespitst op jouw unieke energie-type voel jij je het hele jaar door in balans, fit en energiek. Zonder te diëten, honger te lijden of de laatste gezondheidshypes te volgen.

DAT WIL IK!

Kookboek Eet je fit met Ayurveda!

Om je te helpen met wat je precies in welk seizoen moet eten, heb ik specifieke weekmenu’s en meer dan 50 lekkere en makkelijke recepten samengesteld om jouw dosha's weer in balans te brengen.

Simpel, lekker en makkelijk voor meer energie en een gezond gewicht.

JA, GRAAG!

Gezonde gewoontes aanleren én volhouden

Online jaarprogramma

Dat gezonde gewoontes aanleren en volhouden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn leer ik je in mijn 365 dagen Fit met Ayurveda! ™ programma.

Dit is een laagdrempelige cursus waarin je op een simpele en praktische manier kennis maakt met de eeuwenoude wijsheid uit de Ayurveda. Gedurende een heel jaar begeleid ik je in een rustig tempo naar jouw nieuwe fitte ik. 

DAT WIL IK!

Snel weer lekker in je vel

Mijn populairste programma's samen in één pakket.
Zodat jij snel weer lekker in je vel zit.

Ontdek je Dosha + Energy Boostcamp + Bye Bye Buikvet! + exclusief toegang tot mijn VIP-lijst

MEER INFORMATIE

Persoonlijke coaching

Wil jij echt de diepte in en ontdekken wie jij in essentie bent zodat je precies wat je moet doen om weer lekker in je vel te zitten en jouw mooiste leven te leven?

We gaan samen, 1 op 1 aan de slag en ik begeleid je met het vinden van jouw unieke sweet spot.

Plan zelf een sessie in via onderstaande button of stuur me een mailtje op [email protected] als je een vraag hebt.

Plan een sessie in
Close

50% Complete

Nog even geduld!

 

Schrijf je nu in voor de wachtlijst van Ontdek je Dosha en krijg als EERSTE de kans om mee te doen met de volgende ronde.